Förflytta dig till innehållet

25 mål i Wolvesmatch – förlust med 15-10

Ser inte så bra ut. Wolves får det tufft att hänga kvar i innebandytvåan. Arkivfoto


Vanligtvis brukar man vinna en innebandymatch om man gör 10 mål, men för Wolves räckte det inte i kväll i Forssa: hemmalaget FoSu tog poängen efter 15-10 (6-4, 3-2, 6-4).
Matchen såg ut att avgöras redan tidigt, då hemmalaget radade upp målen i första perioden. Efter nio spelade minuter hade FoSu 5-0, men Wolves gav sig inte. Innan perioden var slut hade man reducerat till 6-4 och matchens Wolves-lirare Jasu Pääkkö (6+1) satte ännu 6-5 i början av andra perioden.
Men bättre än så blev det aldrig. Tabelltrean FoSu gick inte att överraska, utan laget ökade sakta men säkert på sitt försprång.
Chansen att hållas kvar i division 2 är i nuläget rätt teoretisk då laget har två matcher att spela, låt vara att de går hemma och den ena dessutom mot TVV som kämpar om samma positioner.
Nästa match spelas först den 16 februari mot Leisku i PIUG i Pargas med start klockan 19.30.
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit