Förflytta dig till innehållet

Åbolands kommuner i gemensam aktion mot skattehöjning

Det har stormat kring skatteförvaltningens beslut att höja fastighetsskatten i utskären.  Nu protesterar och Pargas och Kimitoöns kommuner. ÅU-foto Pargas och Kimitoöns kommuner planerar att göra…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

0 kommentarer: “Åbolands kommuner i gemensam aktion mot skattehöjning

 1. Bengt Fredriksson skrev

  Bra Ylva,det finns inte så många andra orsaker till detta kriminella förfarandet.De skyldiga skall stå till svars för sitt kriminella handlande och få ett straff av motsvarar t.ex.grov stöld,inbrott,m.m.

 2. Göran Ek skrev

  Vad är värre, skarven eller giriga skattebjörnen? Valet är nog svårt, för båda är nästan omöjliga att bli av med.
  Kanske svaret är civil olydnad och kopiera Frankrike, men det finska folket är för snällt som inte sätter sig emot idioti och stöld av andras egendom.

 3. Ylva Österberg skrev

  Finns bara en o ev dum förklaring till detta idiotiska påhitt.Någon rik knös inom skatteförvaltningen el Finlands styrande topp som vill råffa åt sig holmar o skär som skärgårdens befolkning vårdat och hel tiden varit väldigt försiktiga med att de inte kommer i fel händer.
  Nu står det en hel hjord av kandidater som lovar o bedyrar det mesta för att väldigt snart göra likdant bara för sitt eget bästa.
  .

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit