Förflytta dig till innehållet

Åbo gratulerar alla stadens 65-åringar

Arkiv
Åbo slott

Åbo stad bjuder 65-åringarna bland annat på ett besök i Åbo slott. ÅU-foto

Åbo stad har skickat brev till alla Åbobor som fyller 65 år mellan den 1 juli och 31 december. Staden bjuder på biljetter till motion och kultur med biljetter till två fredagskonserter med Åbo filharmoniska orkester, biljetter till två idrottsplatsbesök och en inträdesbiljett till Åbo slott.

Inträdesbiljetterna bjuder 65-åringarna på möjligheten att bekanta sig med tjänster som ingår i seniorarmbandet.
Seniorarmbandet har tagits fram för att upprätthålla 65 år fyllda Åbobors motions- och kulturhobbyer. Gratulationsbrevet påminner om att motion och kultur förbättrar hälsan och ger energi i vardagen.

Regelbunden motion förebygger sjukdomar och bibehåller funktionsförmågan. Motions- och kulturhobbyer är även ett bra sätt att ta hand om sitt sociala liv, skriver Åbo stad i ett pressmeddelande.

Posten delar ut brevet till alla förutom de personer som har förbjudit att deras uppgifter överlämnas i direktmarknadsföringssyfte eller för marknads- eller åsiktsundersökningar. De som inte har fått brevet hem kan hämta det i Impivaara simhall eller i Idrottscentralens kundtjänst , Blombergsplan 4, mot uppvisat identitetsbevis.

 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit