Förflytta dig till innehållet

Åboland har allt, utom en framtid?

Åboland saknar en framtid om ingen i Åboland är beredd att ta sig an det politiska ledarskapet. Åboland är en vag helhet, men en viktig konstruktion för att garantera en…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Åboland har allt, utom en framtid?

 1. Maria Abrahamsson skrev

  Bra text. Tack.
  Nu inför kommunalvalet har ju medborgarna möjlighet att be om besked av fullmäktigekandidaterna om sin kommuns tänkta framtid.

 2. Kurt Kronehag skrev

  Tyvärr är det idag skrämmande for en politiker att sticka ut, att ha en avvikande åsikt eller att komma med nya ideer som skrotar gamla invanda vanor. Den politikern utsätts för personliga angrepp på alla tillgängliga medier. Det finns så många människor typ ”så har vi alltid gjort förr”, som utnyttjar sociala medier till att svartmåla och förolämpa, ja t.o.m. hota nytänkare. Varför skall förresten en offentlig person få utsättas för mera och grövre förolämpningar än den vanliga medborgaren? Undra på att dagens kommunalpolitiker vill ligga lågt!

 3. Ola lindholm skrev

  Det var en skrämmande och insiktsfull text. Vem skall ta sig i kragen och göra någonting? Dagens politik förefaller vara fylld av tjänstemän som ”bara gör jobbet”?

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit