Förflytta dig till innehållet

Bandysiffror då ParSport förlorade

Kari-Jussi Suominen (i svart hjälm) gjorde säsongsdebut för ParSport borta mot KK-V. ÅU-foto


Då det varit något av ParSports bravur att hänga med i ungefär en halv match i årets hockeytvåa, slog KK-V knock på Pargaslaget redan i första perioden, dock först i slutet av den. Slutsiffrorna skrevs imponerande 15-6 (5-2, 8-1, 2-3).
KK-V gjorde två snabba mål i matchinledningen, det andra i powerplay, men ParSport kravlade sig tillbaka från det underläget med både 2-1 av Jonas Pernell och 3-2 under en avvaktande utvisning genom Walter Mahlberg, men 4-2 och 5-2 i slutet av första perioden blev för mycket.
ParSport hade bara 11 utespelare med på resan och Kari-Jussi Suominen gjorde ett inhopp i förstakedjan – och noterades faktiskt för 1+2 i matchen. Suominen som de senaste säsongerna varit en stabil kugge i laget studerar utomlands och har därför inte tidigare figurerat i truppen denna säsong.
För ParSport återstår fyra matcher av grundserien, som fortsätter i Pemar mot Haka redan i morgon.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit