Förflytta dig till innehållet

D-marin i Dalsbruk blir servicecenter för Swanbåtar

Företaget D-marin i Dalsbruk har ingått ett avtal med Nautor om att bli ett auktoriserat för segelbåtar av märket Swan. I och med det blir D-marin det andra servicevarvet för Swanbåtar i Finland.
D-marin har verkat inom reparation, målning, motorservice och vinterförvaring i över 30 år. Samarbetet med Jakobstadsföretaget Nautor har pågått sedan 1990-talet och D-marin har jobbat länge för att bli auktoriserat servicecenter.
– Målsättningen är att kunna erbjuda service till alla Swan-ägare som rör sej på Östersjön säger Jan Sjösten från D-marin.
Förra vintern gjordes större renoveringar och reparationer på tre Swanbåtar i storleksklassen 36-45 fot. Den kommande vintern kommer såväl mindre som större reparationer och renoveringar att göras på åtta Swanbåtar i storlek 36-48 fot.

Swanbåt, arkivbild.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit