Förflytta dig till innehållet

Dani Aavinen lämnar vd-posten i Tuto

Dani Aavinen. Pressbild


Dani Aavinen lämnar vd-posten i ishockeyklubben Tuto i Åbo efter denna säsong.
Aavinen, som kom till Tuto 2014, har gjort mycket för att styra upp ekonomin, konstaterar klubben i ett pressmeddelande.
Även Aavinen själv är nöjd.
– Jag är mycket stolt över hur vi med en liten organisation i ett svårt ekonomiskt läge har utvecklat Tuto Hockeys varumärke, matchevenemangen och servicen till nästan liganivå, samt ändrat kursen från ett kraftigt förlustbringande bolag till ett friskt.
– Tiden vid Tutorodret har dock krävt sitt, och den här säsongen har jag inte känt den 100-procentiga gnista och energi som behövs för att ta saker till nästa nivå. Jag har också haft alltför lite tid för familjen och barnen, säger Aavinen.
En ny vd har hittats och avslöjas i slutet av veckan. Den nya vd:n börjar på jobbet i februari, med Aavinen som tutor säsongen ut.
Dani Aavinen uppger att han har vissa jobbplaner för framtiden men vill först tillbringa ordentligt med tid med sin familj.
Han kom till Tuto från modeföretaget Klo Design i Åbo som han var med och startade.
Tuto spelar i näst högsta serien Mestis. Senaste säsong hade klubben i snitt 1.555 åskådare på hemmamatcherna i Kuppis. Det var seriens klart högsta.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit