Förflytta dig till innehållet

Diabetesföreningen i Åboland firar 30 år

Styrelsen år 2018: (fr.v.) Tuula Johansson, Anders Laurén (ordförande), Katarina Pihl, Toivo Lehtonen, Nina Bäckström (sekreterare), Anita Salonen, Ritva Leena Ehrnström, Regina Lindman-Korpi (viceordförande) och Maria Johansson. Pressfoto


Åboland. Diabetesföreningen i Åboland firar jubileumsår. Det var år 1988 som Anders Laurén tog initiativet till att grunda föreningen.
Diabetesföreningen i Åboland kommer att fira de jämna åren genom att erbjuda ett brett utbud aktiviteter. Jubileumsåret till ära bjuds det å kaffe och tårta på vårmötet och senare på våren ordnas det en jubileumsfest för medlemmar och vänner.
I sommar ordnas utflykt till Raseborgs sommarteater och på sensommaren till Svenska träffen på Åland. Världsdiabetesdagen den 14 november uppmärksammas också speciellt i år.
Förutom jubileumsfirandet fortsätter den sedvanliga verksamheten med motionsgrupper, löpskola och utfärder. Kamratstödsgrupperna Familjeklubben, Pargas Sockertoppar och Diabeteskerho fortsätter också träffas som tidigare.
Föreningen välkomnar personer med diabetes och deras anhöriga i alla åldrar med i verksamheten. Mer information om verksamheten hittas på föreningens hemsida och i föreningsspalten i Pargas Kungörelser.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit