Förflytta dig till innehållet

Efter fiskebåtsolyckan i Pargas – en person fortfarande försvunnen

Västra Finlands sjöbevakningssektion
En helikopter ovanför vatten.

Två män i 40-årsåldern kantrade med sin båt sent på lördagskvällen i Pargas. Trots omfattande eftersökningar är en av männen fortfarande försvunnen, meddelade Polisinrättningen i Sydvästra Finland i går på kvällen.

Det var sent på lördagskvällen som sjöräddningen ryckte ut för att leta efter männen som gett sig ut för att fiska. Männen rörde sig i en roddbåt försedd med en liten utombordsmotor. Myndigheterna larmades då männen inte kom tillbaka och inte kunde nås per telefon.

Under natten till söndagen kunde sjöbevakningen meddela att båten hade hittats drivande uppochner och att den ena personen lyckats simma i land och rädda sig.

Under hela söndagen letade polisen efter den försvunna personen längs stränderna och i vattenområdet. Räddningsverket, sjöbevakningen och en grupp frivilliga hjälpte också till med efterspaningarna.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit