Förflytta dig till innehållet

Finferries vd: Vi är så väl förberedda på midsommartrafiken som vi kan vara – ”Historier om sex timmars kötid kan numera så gott som räknas till urbana legender”

Arkiv/Mikael Heinrichs
en gul landsvägsfärja
Falco får sällskap av både Sterna och Elektra på färjepasset mellan Pargas och Nagu i midsommar.
Det är på torsdagseftermiddagen som de legendariska färjeköerna väntas uppstå till exempel på Pargassidan i Lillmälö mot Nagu och skärgården – om sådana alls längre uppstår. Finferries vd Mats Rosin…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Finferries vd: Vi är så väl förberedda på midsommartrafiken som vi kan vara – ”Historier om sex timmars kötid kan numera så gott som räknas till urbana legender”

  1. Johan Andersson skrev

    Nu har flaskhalsen flyttats till Korpo-Nagu passet. Förra söndagen efter 1800 trafikerade bara en färja. Många som kom med 1730-turen från Houtskär fick vänta över en timme.
    FinnFerries har nog att förbättra både med synkroniseringa av färjturena och tidtabellerna med mystiska pauser. Vänder man sej till FinnFerries så hänvisar dom till NTM som inte reagerar alls.

    Här krävs nog en ordntlig revison av systemet och en samkörning av tidtabellerna med almanackan inkl väderresevationer. För att inte tala om förturssystemet som är fullt med fel.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit