Förflytta dig till innehållet

Jo, vi ska klara det!

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Det har varit en fantastisk resa! I några veckor har jag under valkampanjen fått träffa många, många positiva och engagerade människor i Åbolands alla hörn – i städer, byar och skärgård.
Ju mer jag lyssnat till människors tankar, förhoppningar och bekymmer, desto mer förstår jag vad det betyder att se den enskilda människan i de beslut som görs i vårt samhälle.
Att bry sig om de äldre, att förstå vårdens och vårdarnas oro, att förstå familjens vardag, att inse utbildningens betydelse för framtidens Finland. Det är frågor som ofta dykt upp. Ingen vill heller ha tomma löften som vår ekonomi inte klarar av att bära. Frågorna bland åbolänningarna är många, ibland svåra, ibland lite enklare.
Viktigt känns det också att vi delar oron för klimatet och vår miljö och att vi gemensamt vill och kan göra något för en positiv förändring.
När jag lyssnat till de budskap människorna för fram, har jag insett hur nödvändigt det är att vi gemensamt tryggar den åboländska platsen i landets riksdag. Vi vill alla att det i riksdagen ska sitta någon som vill lyssna till åbolänningarna och som förstår vår vardag. Jag är mer beredd och inspirerad än någonsin att ta mig an uppgiften. Men viktigast av allt är att vi tillsammans tryggar den åboländska platsen i riksdagen.
Det enda sättet att säkert garantera mandatet och ge ett klart besked är att i riksdagsvalet ge rösten till en kandidat på SFP:s lista.
Vi måste trygga Åbolands plats i riksdagen – det får vi inte missa!
Barbara Heinonen
Jurist, ekonom, riksdagskandidat för SFP

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit