Förflytta dig till innehållet

Jonne Virtanen spelar utan lön i Tuto till november

Jonne Virtanens tid som forward i TPS är över. ÅU-foto


Före detta TPS-spelaren Jonne Virtanen kommer den närmaste tiden att spela för Tuto. Centerforwarden har varit klubblös sedan TPS bröt hans kontrakt i början av september.
Avtalet med Mestislaget Tuto gäller till november, men innehåller en klausul som gör det möjligt för Virtanen att flytta om han blir erbjuden en plats i till exempel ett ligalag. Några sådana erbjudanden har enligt Virtanen inte kommit hittills.
Virtanen får ingen lön i Tuto, men klubben betalar hans försäkring.
– Jag är tacksam för att de har löst situationen. Försäkringar är inte gratis, säger Virtanen på Tutos direktsända presskonferens.
Virtanen har tränat med Tuto sedan förra veckan. I torsdags spelade han en träningsmatch med laget, och gjorde då mål direkt.
Tutos säsong inleds på fredag, med en bortamatch mot K-Vantaa. Den första hemmamatchen spelas på lördag, då Vandalaget gästar Kuppishallen.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit