Förflytta dig till innehållet

Justitieminister Anna-Maja Henriksson: Finlands förtroende står på spel i frågan om EU-paketet

Arkiv/Catariina Salo
Dam vid mikrofon
Sannfinländarna men också Samlingspartiet kritiserades i hårda ordalag under Svenska folkpartiet partifullmäktigemöte på lördagen, med hänvisning till diskussionen om EU:s stimulanspaket. Riksdagsdebatten om paketet, som pågått i flera dagar, fortsatte…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Justitieminister Anna-Maja Henriksson: Finlands förtroende står på spel i frågan om EU-paketet

  1. Henrik Mahlberg skrev

    Med en mera erfaren och mindre självcentrerad statsminister hade denna cirkus aldrig uppstått. Marin gjorde stort nummer av hur HON förhandlade in på natten och fick till stånd ett oerhört bra avtal för Finland. Det normala hade väl varit att regeringen tagit med oppositionen och främst Samlingspartiet i diskussionen på ett eller annat sätt, och försäkrat sig om deras stöd. Eftersom saken är så viktig hade en god strateg gjort så i stället för att i alla lägen vara överlägsen och spydisk mot alla som är av annan åsikt. Marin och regeringen får nog se sig i spegeln i denna ovärdiga föreställning. Med bättre ministrar hade den aldrig uppstått.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit