Förflytta dig till innehållet

Kampen för ett bättre samhälle? Eller för mitt parti?

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

ACS onsdagskolumn 4.12: Jag kanske blir en skinande sosse nu, säjer allt det som rört sej i mina tankar, och tror jag, i många andras också, fastän tystnaden råder!
Partiernas maktkamp blir för mycket för en partilös, och kanske lägger jag ner min röst i fortsättningen efter 80 år?
Kommentatorerna är alltför ofta de som svarar, där de borde fråga, och kvällstidningarna, som i min ungdom var skvallertidningar, kommer med nyheter till folket om riksdag och regering för att få säja; ”Det var vi som var först med den här nyheten”!
Vem fyller tomrummet efter exempelcis en Leif Salméns omutliga frågvishet?
Undrar en besviken pensionär,
Birgitta Grönroos

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit