Förflytta dig till innehållet

Landor lämnar Alfons Håkans

Pär Landor har det senaste året jobbat på Runsalavarvet i Åbo. ÅU-Foto


Åbo Underrättelsers förre chefredaktör Pär Landor återvänder till mediebranschen. Det här meddelar Alfons Håkans-koncernen, där Landor varit kommunikationschef och senior advisor sedan våren 2017.
– Det här har varit ett enormt fint och lärorikt drygt år vid Alfons Håkans. Det är en räcka av intressanta omständigheter som gör att det nu blir så här, säger Landor, som inte vill berätta mer om sina planer just nu.
– Det får vi återkomma till lite senare.
Alfons Håkans-koncernen förstärker samtidigt sin marknadsföring och kommunikation med två nyrekryteringar: Eero Lehtinen blir ny marknadsföringschef och Heli Annala kommunikationschef.
– Våra satsningar på försäljning och marknadsföring fortsätter. Lehtinen och Annala kommer att vara viktiga spelare i den här sektorn, säger Åbo Båtvarvs vd Jyrki Hongisto i ett pressmeddelande.
ÅU

Dela artikeln

En kommentar: “Landor lämnar Alfons Håkans

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit