Förflytta dig till innehållet

Mannen som kissade på kvinna på nattklubb blev avvisad

Hamburger Börs. ÅU-foto

Polisen har inte kunnat utreda det uppmärksammade fallet från januari, då en man kissade på en kvinna på nattklubben Hamburger Börs. Mannen avvisades till Sverige genast efter händelsen. Därför kunde förundersökningen inte framskrida.

Det var den 22 januari som en utländsk man närmade sig en kvinna på dansgolvet. Efter att hon enligt polisen tydligt sagt att hon inte ville att mannen skulle röra vid henne hade mannen urinerat på hennes ben.

Kvinnan reagerade med att slå mannen med sitt ölstop.

Brottsrubriceringen för polisens förundersökning blev att kvinnan misstänks för misshandel och mannen för offentlig kränkning av sedligheten.

Men förundersökaren Kurt Phiel berättar att de inte har kunnat undersöka fallet eftersom den tunisiska mannen blev avvisad till Sverige i samband med händelsen på Hamburger Börs. Polisen hade tagit mannen till häktet övernatten efter dramat på nattklubben.

Därför kommer förundersökningen att läggas ner med begränsningsbeslut. Det innebär att fallet inte är avklarat men att förundersökningen läggs ner på grund av att polisen inte kan utreda fallet när ena parten är i ett annat land.

Läs också: Man kissade på kvinna på nattklubb i Åbo

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit