Förflytta dig till innehållet

Min framtid är döende men jag har bara börjat

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

För några år sedan var det som om jag vaknade upp ur en dvala som hittills varat hela mitt liv. Jag blottades för alla framtidens hotbilder, och försökte samtidigt desperat…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Min framtid är döende men jag har bara börjat

  1. Bo-Erik Palmgrén skrev

    Som ung blivande journalist kan du få hoppet för livet att återkomma genom att börjar ”gräva” i klimatfrågan på riktigt! Din uppgift kanske är att belysa skillnaden mellan väder och klimathysteri. Även att öppet skriva om båda klimatlägren kunde ge både dej själv och allmänhet ett större hopp för framtiden!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit