Förflytta dig till innehållet

Namninsamling mot coronapass på Åland – vill att Åland ska bli en ”frizon från osaklig särbehandling på basen av vaccinationsstatus”

Arkiv/Jean Lindén
mobilskärm med coronaintyg
En namninsamling för ett medborgarinitiativ mot användningen av coronapass på Åland har inletts. En av initiativtagarna är Anna Ritamäki-Sjöstrand, känd i Åboland bland annat som mångårig tidigare redaktör för Annonsbladet…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Namninsamling mot coronapass på Åland – vill att Åland ska bli en ”frizon från osaklig särbehandling på basen av vaccinationsstatus”

  1. Kenneth Wilen skrev

    Följ regler som andra länder gör ni har så mycket smitta nu så stäng ner bara ni har ingen talan fast ni så tror bäst skulle vara om ni sku höra till grannlandet Sverige

  2. Stefan Strandberg skrev

    Dessa epidemifrämjare kan mycket väl bilda en egen frizon, där deras fri- och rättigheter beaktas. En frizon där de ansvarar sina egen och de drabbades hälsovårdskostnader, företagens överlevnad och de anställdas utkomst. Det finns säkert ett stort intresse bland kommunerna i vårt land att se till att en dylik frizon får utrymme och plats.

  3. Rolle Möller skrev

    En grupp som är ”kritisk mot coronpass och vaccinationer”, vetenskapsförnekare alltså. Tyvärr skulle deras ”frizon” också kräva att Åland blir en frizon från covid. Dessvärre funkar det inte så, virusinfektionen smittar effektivt där möjlighet ges. En total isolering av Åland skulle verkligen splittra landskapet.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit