Förflytta dig till innehållet

Nej, den här snön regnar inte bort – i Hirvensalo ska det åkas slalom ända till mars, kosta vad det kosta vill

Monica Forssell
En ankarhiss i en slalombacke.
Ett snölager på 60-70 centimeter välkomnar utförsåkare i Hirvensalo. Men vinterns elpriser får företagarna att lägga pannan i djupa veck.
På onsdagen har det utlovats +4 grader i Åbo men den som har siktet inställt på att åka slalom i Åbo behöver inte vara orolig. Några plusgrader och regn ändrar…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Nej, den här snön regnar inte bort – i Hirvensalo ska det åkas slalom ända till mars, kosta vad det kosta vill

  1. Johan Andersson skrev

    Hirvensalobacken kunde satsa 100-200€ på en ljuddämpare till pistmaskinen. Nu brummar den på med en ljudnivå på över 80dB ännu 450 m ifrån backen. Pistmaskinen kör dessutom sent på kvällen, från 21:00 framåt. Dylika ljudnivåer tillåts inte på arbetsplatser om man inte har hörselskydd. Tur så bor jag längre bort men våra bekanta bor när, det var då jag mätte. Har kontaktat föreningen, utan svar.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit