Förflytta dig till innehållet

Nu ska Skärgårdscentret i Korpoström själv sköta restaurang och hotell

arkivbild / Monica Forssell
Verksamhetschefen Tuuli Toivola säger att tiden är den rätta för att Skärgårdscentrets själv ska sköta besöksnäringen, bland annat hotellet och restaurangen.
Skärgårdscentret tar vid årsskiftet över besöksnäringen vid centret och har anställt Eva Johansson för att sköta bland annat restaurangen och hotellverksamheten. – Cesa Oy hade ett år kvar på kontraktet,…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Nu ska Skärgårdscentret i Korpoström själv sköta restaurang och hotell

  1. Svante Olofsson skrev

    Har inte annat än beröm att ge åt Matmalmen @Eva! Har ätit lunch där under hela året och det är alltid en positiv upplevelse och mycket god mat! Servicen är superb och även om det varit extra rusning och någon rätt tagit slut, har de alltid fixat något annat gott istället. Hos Eva behöver man inte bli besviken!

  2. Kenneth Wilen skrev

    Haft bekanta och äta i Pargas Matmalmen har inte funnits det som beställs då var utländska turister med och var mycket besvikna ett större gäng maten som bjöds alla måsta äta olika smaklösa sorter kanske blivit skärpning

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit