Förflytta dig till innehållet

Pargas får en motionstrappa för 150 000 euro på Hundbanan

Motionstrappor. Från Pajbackavägen upp mot den så kallade Hundbanan ska de nya trapporna byggas. Foto: Carina Holm Föreningen Väståbolands företagare ska bygga en motionstrappa på Hundbanan…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Pargas får en motionstrappa för 150 000 euro på Hundbanan

 1. Göran Ek skrev

  Låter som en bra idé för vad man kan använda en konstgjord stenhög till. Vid sidan av motionstrappan skulle även kunna vara t.ex en linbana som man drar upp sig med handkraft. Varför inte även i framtiden en liten slalombacke samt pulkabackar och ice cross bana?
  En motionstrappa kan vara början till ett större motions- och nöjescenter utomhus året runt.

 2. Monica Hedström-Järvinen skrev

  Ett jättefint projekt!
  Många tummar upp för de väståboländska företagarna och övriga involverade i projektet.
  Allting som tillför Pargas nånting nytt, som kommer olika grupper till gagn och dessutom, hoppeligen, också lockar besökare utifrån, är jätte välkommet!

 3. Marcus Lepola skrev

  Pargasföreningar har kommit med flera fina initiativ och satsningar för att förbättra livskvalitén på orten. Staden är på väg mot rätt håll med stöd av frivilliga satsningar i bygden. Bra Våståbolands företagare, bra I samma båt och bra Pargas!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit