Förflytta dig till innehållet

Pargas nya sportbar ska öppna i kväll – ÅU bjuder på en förhandstitt

Pargas Sports Bar
en man på en stege skrivar fast skyltar
Omkring klockan 15 på fredagseftermiddagen skruvades de nya skyltarna mot Strandvägen upp.

Pargas Sports Bar i den före detta nattklubben Frendis utrymmen på Strandvägen 12 ska öppna ännu i kväll i Pargas. Dörrarna slås upp klockan 21 då det ska bli England–USA från fotbolls-VM på den stora skärmen.

Under fredagen blir det ingen mat, men från och med lördagen ska man hålla öppet enligt sina ordinarie tider och ha köket i gång till klockan 23.

De nya skyltarna mot Strandvägen skruvades upp kring 15-tiden, då ÅU hade kommit överens om en exklusiv tjuvtitt i den nya sportbaren bara timmarna innan öppningsdags – men den blev inte av som planerat.

Det oaktat blev det en titt bakom kulisserna, där det fortfarande återstod en hel del arbete.

Då ÅU senast träffade Jani Kinnunen var det tal om närmare tio skärmar med direktsänd sport: allt från ligahockey till Champions League, inhemsk fotboll, NHL, amerikansk fotboll och Formel 1 med mera.

De tidigare utlovade tio skärmarna syntes inte heller till åtminstone ännu på fredagen – och i ärlighetens namn hade inte så mycket ändrat sedan nattklubben ännu hette Frendi.

LÄS OCKSÅ

Om du besöker sportbaren under fredagen, hör gärna av dig och berätta om dina erfarenheter!

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit