Förflytta dig till innehållet

Pargasdelegation inspireras av Limingo kommun när byahusplaner utvecklas

Något i den här stilen? Den här skissen över ett möjligt byahus i Centralparken i Pargas står arkitektbyrån Casagrande för. Skissen finns på stadens webbsajt. Pargas…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Pargasdelegation inspireras av Limingo kommun när byahusplaner utvecklas

 1. Göran Ek skrev

  Det sista som skall byggas vid Centralparken är just seniorboende, dagis och ”simhall” eller rättare sagt terapibassäng v2.0.
  Om en simhall skall bli verklighet så skall den byggas tillräckligt stor så att det inte är möjligt att reservera den så att allmänheten bara får simma där vissa tider. Ishallen är bra exempel på där den är öppen för allmänheten bara en kort stund. En riktig simhall skall ha en 50m bassäng och flera banor samt en bassäng för barnen, bubbelpool/massagepool… Annars kan man lika bra sponsa bussbiljetter och inträde till Impivaara.
  Tänkt på att i en riktig simhall kan man även ordna tävlingar för t.ex skolor. Har man lyckats med att få ett bra skidcenter så går det att fixa en riktig simhall också. Det ultimata skulle vara gruvan som en äventyrsvattenpark som får även Dubai att bli blek av avund 🙂
  Varför kunde man inte låta elever komma med idéer vad som borde göras? Låter mer som någon ville ha en resa till Lappland än att söka efter idéer.
  Parken borde vara till för t.ex olika evenemang och annat liknande och dit skall inte byggas något som tar bort utrymme från parken. Tvärtom så borde parken utvidgas, men det förstörde man med de fula husen vid sundet i närheten av Reimari.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit