Förflytta dig till innehållet

Rattfyllerist hamnade i rabatt i Lundo

Polisen påträffade sammanlagt tre rattfyllerister i Åbo och Lundo under natten till måndagen. Två av dem saknade körtillstånd.
Under natten fick polisen höra att en personbil kört ner i en rabatt i Lundo. Bilen gick på tomgång och i baksätet hittades en sovande man, född 1998. Det visade sig att föraren kört in i en stolpe och av vägen. Mannen som hittades sovande blåste 1,26 mg/l och misstänks för grovt rattfylleri.
Tidigare under söndagskvällen blåstestades en man i Kråkkärret. Mannen som är född 1988 blåste 1,27 mg/l och misstänks för grovt rattfylleri samt för att ha kört bil utan tillstånd.
Kvart före fyra på måndagsmorgonen såg en polispatrull en bil med felaktiga registerplåtar. Fordonet stoppades på Palomäkigatan. Mannen som körde bilen saknade körkort och var påverkad av droger. Bilen han körde var förlagd med körförbud. Mannen, född 1977, misstänks för rattfylleri, fordonsbrott och drogbrott.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit