Förflytta dig till innehållet

Det blir undantagstillstånd i tre veckor – hårda restriktioner från och med 8 mars

Podium med det finska lejonet.
Inrikesminister Maria Ohisalo (Gröna), statsminister Sanna Marin (SDP) och forsknings- och kulturminister Annika Saarikko (C) säger att regeringen är redo att utlysa undantagstillstånd för att få bukt på coronaläget.
Regeringen vill utlysa undantagstillstånd i tre veckor för att hindra spridningen av coronavirusetvarianterna. Undantagstillståndet kommer att gälla perioden 8–28.3. Så länge undantagstillståndet gäller måste restaurangerna stänga sina lokaler. Däremot kommer…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Det blir undantagstillstånd i tre veckor – hårda restriktioner från och med 8 mars

  1. ÅU skrev

    Hej! Tack för responsen. Här har nog SPTs skribent bara försökt skriva så enkelt som möjligt då flera sjukvårdsdistrikt omnämns i en och samma mening. Men du har rätt i att den korrekta benämningen då det gäller Ålands sjukvårdsdistrikt är Ålands hälso-och sjukvård. Mvh Monica Forssell/ÅU

  2. Åke Syysloiste skrev

    Munskydden borde vara obligatoriska inomhus, och inte bara en rekommendation. Alltför många struntar ju bara i att använda dem.

  3. Marjo Österberg skrev

    Stör mig alltid när jag läser ”Ålands sjukvårdsdistrikt. Det heter Ålands hälso- och sjukvård.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit