Förflytta dig till innehållet

Rekordresultat för LokalTapiola Sydkusten

Får vara nöjd. Kristian Nygrén, vd för LokalTapiola Sydkusten som har gjort ett fint resultat.


LokalTapiola Sydkusten med verksamhet i Åboland, Västra Nyland och Åland gjorde ett gott resultat år 2017. Bolaget förbättrade sin position på den lokala marknaden, berättar bolagets verkställande direktör Kristian Nygrén i ett pressmeddelande.
LokalTapiola–gruppen är involverad i flera nya projekt. Gruppen utvecklar nya virtuella sjukhustjänster och hälsoförsäkringar. Man tänker också utmana bilfinansieringsmarknaden med ett nytt eget finansbolag som erbjuder finansiering, försäkringar och övriga bilisttjänster åt kunderna.
Att folk är måna om sin hälsa tycks vara ett framgångskoncept också i försäkringsbranschen. Så här berättar Nygrén:
– Det viktigaste för våra kunder är hälsan, en balanserad ekonomi och trygghetskänsla. Många har förutom sin traditionella bil- och hemförsäkring redan skaffat lämpliga personförsäkringar och allt flera kunder utnyttjar också LokalTapiolas förnyade placeringstjänster.
Flera kunder tecknade t.ex. en hälsoförsäkring eller sjukförsäkring som ger möjlighet att använda LokalTapiolas hälsohjälp och virtuella sjukhustjänster, som öppnades i form av ett virtuellt sjukhus i slutet av året.
Läkarna i det virtuella sjukhuset kan på distans sköta en betydande del av kundernas kontakter som kräver läkarvård. LokalTapiola är numera också en betydande ägare av läkarkedjorna Mehiläinen och Pihlajalinna (bland annat Skärgårdsdoktorn hör numera till Pihlajalinna –koncernen) och under fjolåret lanserades en ny hälsoförsäkring, berättar Nygrén.
Texten korrigerad kl 18, i bildtexten var namnet felstavat. 
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit