Förflytta dig till innehållet

Skriver inte enbart när det är val

Åbo Underrättelsers logo

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Jag har flera gånger den senaste veckan fått förfrågan varför jag inte har insändare i Åu så här inför kommunalvalet, du är ju ändå kandidat för SDP här på Kimitoön. Mitt svar är mycket enkelt, inte skriver jag enbart inför kommunalvalet bara för att locka röster, det sköter nog andra om, jag skriver när som helst när det finns orsak till det.

Vi socialdemokrater här på Kimitoön vill se mera barn och inflyttning genom att möjliggöra pendling och distansarbete, stöda utvecklingen av ett marininriktat gymnasium, bevara närservice och kommunal omsorg, stöda småföretagsamhet, stöda utvecklingen av seniorboende, värna om vår vackra natur, att våra invånare och vår personal mår bra, vi satsar på hälsofrämjande och förebyggande verksamhet, aktiviteter för alla åldrar.

Till slut, en kommentar till Tom Simolas ledare 25.05 där han skriver: SDP har få kandidater från Dalsbruk, där de tidigare hade en stark ställning.
Det finns fyra kandidater från södra delen av Kimitoön varav två i Dalsbruk. Men som sagt var en kan klyva sina hårstrån hur man vill.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit