Förflytta dig till innehållet

Stor vildsvinsflock på Kimitoön – jordbrukare omringades av 15 djur på åkern

Vildsvin bökade runt på Jan Allers nysådda åker. Foto: Jan Aller Det var när Jan Aller, jordbrukare i Helgeboda på Kimitoön, var i färd med att…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

0 kommentarer: “Stor vildsvinsflock på Kimitoön – jordbrukare omringades av 15 djur på åkern

 1. Roy Aller skrev

  Jag är prennumerant men får sällan fram e-tidningen. Postnumret öppnar inte!

 2. ÅU skrev

  Hej Berit! En del av vårt material är öppet och tillgängligt för alla, oberoende av prenumeration. Men allt vårt material kan inte vara gratis eftersom bara annonsintäkter inte räcker för att driva en tidning. En prenumeration på åu.fi som ger dig tillgång till alla våra artiklar på webbsidan kostar 9,95 i månaden och första månaden får du för bara 1 euro. Trogna läsare som du själv är mycket viktiga för oss! Trevligt veckoslut! Mvh Monica Forssell/webbchef

 3. Berit Margareta Holm skrev

  I mitt tycke är det ingen god PR för ÅU att man hindras att läsa ÅU-sidorna utan att prenumerera på tidningen! Jag får dock gratisupplagor några gånger per år….
  Jag är en mångårig läsare av ÅU med rötter och fotfäste ännu idag i den åboländska skärgården, men har numera inte råd med tidningar. Mitt livsvillkor är skärgården samt dess bevarande – och Internet.
  MVH
  Berit Holm

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit