Förflytta dig till innehållet

Storms årets deltidsboende i Kasnäs

Kasnäs hotellchef och ordförande för Kasnäs byalag, Tanja Liljeqvist överräcker ett fat med lokala produkter från Kasnäs och en plakett med texten Årets sommargäst i Kasnäs 2018, åt Lars-Erik och Britt-Marie Strom. Foto: Tom Simola


Lars-Erik  och Britt-Marie Storm, eller Britten och Lasse som de kallas, har utsetts till årets deltidsboende i Kasnäs, 2018.
Utmärkelsen tillkännagavs på lördagen under den välbesökta Kasnäs-dagen.
I år är det femtio år sedan Britten och Lasse började tillbringa sina somrar i Kasnäs och i motiveringen till varför just Storms är årets fritidsboende står det bland annat att  Storms är en del av gemenskapen i byn, att de deltar aktivt i olika aktiviteter som ordnas i byn och att många tycker att sommaren börjar på riktigt först när ”svenskarnas” bil kör in på gården till ”Storms bastu”.
Enligt ordförande för Kasnäs byalag Tanja Liljeqvist lockade Kasnäs-dagen i år rekordmånga besökare. På dagen ordnades program för hela familjen med allt från båttur med Rib-båt till våfflor och lotteri. På kvällen blir det dans till tonerna av Susann Sonntag´s.
Utmärkelsen Årets sommargäst delades ut för andra gången.
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit