Förflytta dig till innehållet

Tom Jones har avbokat sin DBTL-konsert

Annullerar konsert. På grund av krasslighet är Tom Jones tvungen att ställa in sitt uppträdande bland annat i Åbo. Foto: Nick Webb.


En av sommarens mest efterlängtade festivalartister Tom Jones (Storbritannien) har avbokat sitt uppträdande på DBTL i Åbo.


 
Det är på grund av en bakterieinfektion som Jones blev tvungen att åka in till sjukhus förra veckan och därför inte längre kommer att kunna uppträda. Det var bland annat den Walesiska webbsidan Wales online som rapporterade om nyheten.
Enligt DBTL:s hemsidor beklagar sångare själv djupt situationen och är ledsen över det faktum att konserten ställs in.
Festivalen har redan hittat ersättande artister, och de som kommer att uppträda istället för Tom Jones är Jari Sillanpää och gruppen Finnhittien kuninkaat.
Arrangörerna erbjuder nu dem som köpt en inträdesbiljett till onsdagen möjligheten att få en ersättning på halva summan av biljettens pris.
För mer information om ersättningar och tillvägagångssätt kan man besöka Ticketmaster eller DBTL:s egna hemsidor.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit