Förflytta dig till innehållet

Torvalds är det självklara valet

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Finland behöver en modig president. Eftersom det utrikespolitiska lägets förändring är oundviklig, är det viktigt att vårt lands ledare har modet att våga säga rakt ut vad han verkligen tänker och tycker.
Nils Torvalds ställning till Nato-frågan har varit ett djärvt utspel som tagits väl emot av Svensk Ungdom. Vi unga behöver någon som tror på oss och inte lever kvar i det förflutna.
Torvalds har en otroligt lång meritlista, men den bästa meriten är expertisen han samlat på sig under åren. Torvalds är framförallt rakryggad, men också professionell, artig och språkligt begåvad. Han talar, skriver och läser flytande svenska, finska, ryska, tyska och engelska.
Han talar för de missgynnade i samhället och fungerar ofta som det sociala undermedvetna i partiet. Gång på gång har han tydligt visat att han är beredd att jobba för framtiden och miljön, för ett fossilfritt och klimatneutralt Finland.
Han vill ha ett mera jämlikt och inkluderande samhälle och står för en human flyktingpolitik. Han är en ledare som inte lämnar medborgaren i klistret.
Det som står oss på Svensk Ungdom nära, det vill vi att vår president ska stå för. Därför går våra röster till Nils Torvalds!
Ville Berglund
Kretsordförande för SU i Åboland
Benjamin Bergan
Vice ordförande för SU i Åboland

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit