Förflytta dig till innehållet

TPK bättre i Pargas

Gick inte vägen. TPK var vassare på Pajbacka i kväll. Arkivfoto: Mikael Heinrichs


Gästande TPK knep tre poäng på Pajbacka efter 2-3 (0-2) mot Wolves i kvällens division 3-match.
Samuel Sibakov blev till slut matchvinnare, eftersom det var hans 1-3 som höll sig som segermål. Robert Nygård gjorde TPK:s båda mål i första halvlek.
I början av andra halvlek reducerade Jami Hannuniemi till 1-3 med sin sjunde balja för säsongen och i den 87:e matchminuten reducerade Jani Masalin till 2-3.
I och med segern steg TPK till sjätte, Wolves ligger fortfarande jumbo.
– Vi trodde att vi hade avgjort matchen ett par gånger om, men Wolves kom igen och bjöd upp till kamp. Men vi är riktigt nöjda med tre poäng från en bortamatch, sade TPK-lotsen Timo Jalo efteråt.
Hos Wolves konstaterade assisterande tränaren Jyrki Filatoff att laget kämpade bra och slet till sig bollar – men sedan slarvade man bort bollen igen innan man hann göra något vettigt.
– Vi har egentligen gjort samma sak hela säsongen. Det känns som att vi ofta hänger bra med, men en kort nattsvart period gör att vi kammar noll, sade Filatoff.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit