Förflytta dig till innehållet

Tryggve Forssell sålde Konfer – Johan Gräsbeck tar över

Johan Gräsbeck. ÅU-foto


Åboföretaget Konfer Ab har nu övergått i yngre händer. Johan Gräsbeck har köpt företaget av Tryggve Forssell som varit ägare sedan 1992.
Gräsbeck  har under ett flertal år medverkat både inom företagets ledning och i programgruppen som genomför Hertig Johans renässansfester på Åbo slott.
– Jag har varit med länge och intresserat mig för verksamheten så när det nu blev lämpligt tillfälle att slå till så gjorde jag det, säger Gräsbeck.
Konfer grundades år 1973 och säljer kongress-, evenemangs- och programtjänster. Under Gräsbecks ledning kommer företaget att fortsätta med denna verksamhet men också utveckla nya tjänster som svarar för kundernas förändrade behov.
Nya tjänster är redan under planering, men Gräsbeck kan inte i det här skedet gå in på detaljer eftersom utvecklingsplanerna ännu är under arbete med samarbetspartnerna.
Forssell ägde bolaget till hundra procent och sålde hela aktiestocken till Gräsbeck. De har kommit överens om att tillsvidare inte offentligt berätta köpesumman.
Jaana Lindgren är nyanställd operativ chef på Konfer och ansvarar framöver bland annat för Konfers kongresstjänster. Jaana har över 20 års erfarenhet från branschen och har varit kongresschef bland annat på Åbo universitets kongressbyrå.

 

 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit