Förflytta dig till innehållet

Ulla Achrén vill kandidera i riksdagsvalet

Ulla Achrén vill ställa upp i riksdagsvalet och föra regionen framåt. ÅU-foto


Åbo Akademis förvaltningsdirektör Ulla Achrén, som också är fullmäktigeledamot i Åbo, ställer sig till förfogande för Svenska folkpartiet i riksdagsvalet 2019.
Achrén vill fokusera på utbildning, trygghet och infrastruktur, skriver hon i ett pressmeddelande.
– Utbildningen utgör grunden för utvecklingen, tryggheten är nödvändig för vårt välmående och fungerande infrastruktur möjliggör vår framgång. De elementen är avgörande för att Åbo, och Finland, ska göra goda resultat. Åbo, Åboland och hela regionen upplever i dag en positiv strukturell utveckling och jag vill vara med och se till att framgångarna fortsätter. De här framgångsfaktorerna avgörs i riksdagen.
Achrén säger att hon har den erfarenhet, energi och nätverk som krävs för att föra regionen framåt.
Med lokal, regional och nationell erfarenhet i bagaget har Achrén alla förutsättningar för att föra regionen framåt.
– Åbo ska vara staden där människor känner sig trygga, staden där barn och äldre trivs tillsammans, staden där polisen är närvarande, staden med omgivande skärgård där Skärgårdshavets vatten och luft är rent, regionen där alla önskar bo.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit