Förflytta dig till innehållet

Ung med teaterdrömmar – nu har du din chans


Ungdomsproduktionen ”Värklighet” söker nu unga skådespelare (födda 1996-2000) från hela Svenskfinland.
Finlands Svenska Ungdomsförbund FSU sätter upp sin femte ungdomsproduktion och söker nu talangfulla ungdomar. ”Värklighet” är en nyskriven teaterpjäs som kommer att ha urpremiär under våren 2018, varefter produktionen kommer att åka på turné runt om i Svenskfinland.
”Värklighet” är en fortsättning på FSU:s tidigare produktioner ”Vaude” (2009), ”Chans” (2011), ”Riskzon” (2013) och ”Bränd” (2016) där ungdomar från hela Svenskfinland deltog för att tillsammans göra föreställningar på olika orter i Finland. Till skillnad från de tidigare produktionerna som har varit musikaler är ”Värklighet” en teaterpjäs som utmanar och ifrågasätter den traditionsenliga formen av teater. ”Värklighet” är skriven och regisseras av Liili Petterson som också själv deltog i produktionen ”Vaude” år 2009. Pjäsen tar en titt in i människors vardag och utspelar sig i en urban miljö där vad som helst kan hända…
I januari arrangeras audition i Vasa (9.1), Åbo (10.1), Helsingfors (11.1) och Mariehamn (15.1). Efter det följer intensiva övningsläger, var av det första direkt i februari. Auditioner runt Svenskfinland:
Anmälan till auditionerna via webben varklighet.com.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit