Förflytta dig till innehållet

Wolves åkte på ny förlust i förlängning

Wolves hade inte mycket att fira mot Bulls hemma. ÅU-foto


Pargaslaget SC Wolves kamp om att förnya seriekontraktet fick sig igen en liten törn då laget i fredags förlorade hemma mot UHV Bulls efter förlängning med 6-7 (0-1, 3-3, 3-2, 0-1).
Det som gör förlusten ännu svårare att smälta är det faktum att Wolves faktiskt hade jobbat upp sig till en tvåmålsledning i sista perioden efter att ha legat under i två repriser med lika många bollar.
Arttu Linnavuori och Patri Filatoff förde upp Wolves till 6-4, men Bulls reducerade och kvitterade under matchens sista femma med två mål i numerärt överläge. Drygt två minuter in i förlängningen gjorde Lauri Helminen sedan 6-7 och såg till att Bulls fick med sig två poäng.
Förlängningsförlustens ena poäng gör att Wolves fortfarande har hopp om att hållas kvar, men det kräver nästan att laget lyckas överraska borta mot tabelltrean FoSu nästa veckoslut.
Serietabellen och Wolves återstående matcher.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit