Förflytta dig till innehållet

Wolves vände och vann i Pikis efter total dominans i andra halvlek

SC Wolves inledde säsongen i fyran med seger. ÅU-foto


Pargaslagen har fått en flygande start på fotbollssäsongen. I går vann Pargas IF sin säsongspremiär i division 3 i Pemar och i kväll inledde SC Wolves division 4 med en seger i Pikis med 1–2 (1–1) mot PiPS.
– Vi inledde nästan traditionsenligt med att släppa in ett tidigt mål, då PiPS gick upp i ledning efter två minuter, men vi jobbade oss in i matchen och fick ett mål genom Jani Masalin precis innan pausen efter ett långt inkast, berättar Wolves-tränaren Marko Malmborg.

Nästan identiska fullträffar

Segermålet var så gott som en kopia av det första, och kom med ungefär fem minuter kvar att spela. Segerskytt på den svårspelade och lilla konstgräsplanen i Pikis blev Aki Frantti.
–Motståndarna inledde bra och lyckades utnyttja sin hemmaplansfavör, men i andra halvlek tog vi över helt. PiPS fick fem gula kort i andra halvlek då de försökte hålla 1–1. Men det var oerhört skönt att komma iväg med tre poäng efter en bra start på säsongen, fortsatte Malmborg.

PiPS–SC Wolves 1–2 (1–1)
Wolves: Saku Suominen – Joel Ylistalo, Jiri Vainio, Sampo Niinimaa, Niklas Aalto (v) – Aki Frantti (90. Lauri Tulla), Karl Kaasik, Patri Filatoff, Sami Kuusela (72. Jami Virtanen) – Jani Masalin (63. Teo Allén), Jami Hannuniemi.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit