Förflytta dig till innehållet

Åbo färgas blått inför Inters titelmatch på lördag – avgörande matchen så gott som slutsåld

Inters Mika Ojala och de andra Interspelarna kommer att spela om guldet inför fullsatta läktare på lördag. Foto: Johan Backas


På lördag avgörs det om guldet i herrarnas fotbollsliga går till Åbo eller Kuopio i år. Inter och KuPS drabbar samman klockan 15 på Veritas stadion.
Under veckan kommer Inters färger att synas på flera håll i Åbo.
Klubbens blåsvarta flagga vajar framför stadshuset under hela veckan. Dagarna före matchen kommer både Veritas stadion och cykelvägen mellan Nylandsvägen och Blombergs Plan i Kuppisparken att lysas upp i blått.
Ljusinstallationen är i gång på torsdag och fredag.
På matchdagen lyses också Biblioteksbron upp i blått. En marsch till stadion, som är öppen för alla åskådare, kommer att gå från Älgstatyn i Kuppisparken klockan 13.30, en och en halv timme innan matchstart.

Nästan slutsåld

Alla sittplatser till matchen har sålt slut, och inga fler kommer att komma till salu. Till ståplatsläktaren mot parkeringen finns ännu några hundra platser, som alla beräknas gå åt.
Alla läktare är öppna under matchen.
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit