Förflytta dig till innehållet

Landskapsreformens ledningsgrupp drar ut på turné

Växelverkan, kommunikation och möten utlovar ledningen för vård- och landskapsreformen i Egentliga Finland, när den i vår besöker fem regioner i landskapet.
Kommunikationschef Jessica Ålgars-Åkerholm säger att förändringskommunikation är möten, att svara på frågor och lyssna samt öppen kommunikation om vad man gör och varför.
– Också i den digitala världen är det viktigt att mötas ansikte mot ansikte. Därför gör vi denna regionturné i Egentliga Finland för andra gången under den tid landskapsreformen har beretts.
Med på turnén finns också förändringsdirektörerna Laura Leppänen (landskapsreformen) och Antti Parpo (vårdreformen) samt personalchef Laura Saurama. Inbjudningarna har i första hand skickats till personal och förtroendevalda i de organisationer vars personal överförs till landskapet.

Kimpassa-Allihopa regionbesöken 2018:

  • 10.4. Åboregionen (Åbo mässcentrum) kl. 13.30- 15

  • 12.4. Åboland (Kimitoön, Villa Lande) kl. 15 – 16.30

  • 24.4. Vakka-Suomi (Nystad, kulturcentret Cruselli) kl. 15 – 16.30

  • 25.4. Loimaaregionen (Loimaa, Novida) kl. 15 – 16.30

  • 8.5. Saloregionen (Salon kansalaisopisto) kl. 15 – 16.30

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit