Förflytta dig till innehållet

Vin till fisken och sexrätters after work-middag nytt hos Herkkunuotta – ”Blir mer som i Mellaneuropa”

Robin Sjöstrand
Nu kan man njuta av ett glas vin till fisken som serveras vid Herkkunuotta i Saluhallen. Johan Hellsten är glad över möjligheten att kunna bjuda kunderna på ännu fler upplevelser än tidigare.
– Jag har lovat kunderna i snart två år att det snart ska gå att få vin till fisksoppan, men av någon anledning har jag alltid lyckats skjuta på det…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit