Förflytta dig till innehållet

Efter ett halvt år åtskilda på grund av coronaviruset – Anna-Maja Henrikssons familj får fira högtiden tillsammans

Den 18 december firade Anna-Maja Henriksson, justitieminister och ordförande för Svenska folkpartiet, 2 000 dagar som minister. Hon har varit justitieminister den fjärde längsta tiden efter Christoffer Taxell, Johannes Koskinen och Matti Louekoski.
Det var inte så här som Anna-Maja Henriksson, justitieminister och ordförande för Svenska folkpartiet, föreställde sig året 2020 för ett år sedan. Hösten 2019 hade varit stormig politiskt sett. Statsminister…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Efter ett halvt år åtskilda på grund av coronaviruset – Anna-Maja Henrikssons familj får fira högtiden tillsammans

 1. johan sundqvist skrev

  Fira jul tillsammans
  Efter ett halvt år åtskilda på grund av Coronaviruset-Anna-Maja Henrikssons familj får fira högtiden tillsammans.
  Nog tycks det vara skillnad på människor här inom Finland, tar ett exempel från min familj. Jag och min fru var inbjudna på dopförrättning i Vanda i mars 2020, vårt barnbarn skulle döpas. Då kom det rekomendationer från regeringen och THL, undvika onödiga resande (28.03.2020 stängdes gränsen till Nyland) Dopet sköts upp till 10.10.2010, dopet förrättades utan mig och min fru,följde rekomedationer, dopet gick genom Skype. En kommentar av justitieministern—-julen firas med den närmasta familjen i år—-mina döttrar kommer hem, den ena från Sverige (stor risk) när hon har negativa testresultat i bagaget och den andra från Helsingfors.
  Ni ministrar och THL kan inte bevisa till hundra procent, föra vidare viruset genom kläder osv. ett fall räcker till för att föra det vidare i Finland.
  När utrikesminister Pekka Haavisto fick förtroende i riksdagen ang. att hjälpa barnen i al-Hol så undrar jag nog om du justiteminister Anna-Maja Henriksson har fortsatt förtroende, nonchalera rekommendationer som ges åt hela Finlands befolkning.
  Till slut, jag och min fru och vår dotter som har Down Syndrom, bosatt i Ekenäs, var mycket svårt att förklara för henne hur läget är, så vi tre tillsammans firade julafton i ungefär fyra timmar.
  Johan Sundqvist
  Dragsfjärd

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit