Förflytta dig till innehållet

Honka sabbade Tinttis återkomst till Veritas Stadion

TPS och Albijon Muzaci fick se sig besegrade av Robert Ivanovs FC Honka. Foto: Jesper Lindblom På torsdagskvällen och i TPS -tränaren Jonatan Johanssons återkomst till…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Honka sabbade Tinttis återkomst till Veritas Stadion

  1. Sture Laurén skrev

    ”Tintti” är helt klart en förfinskning som han måhända själv blivit van med. I alla fall klingar det inte bra i mina öron..

  2. ÅU skrev

    Hej! Vi är mycket medvetna om att Jonatan Johansson har flera smeknamn. Vi frågade honom i ÅU-artikeln den 30 juli om vilket smeknamn han själv föredrar. Då berättade han att smeknamnet ”Tintin” uppstod i barndomen, och förändrades senare till ”Tintti”. På senare tid har ”JJ” varit det mest använda. Själv är Johansson ”okej med samtliga namn, så länge de klingar positivt.”
    För många av dagens (yngre) fotbollsfans är namnet ”Tintin” helt okänt. ÅU kommer därför att använda i huvudsak ”Tintti” men varva med det ursprungliga ”Tintin”. Vi får se vilken praxis som utvecklas, och hur hans namn kommer att användas i dagligt tal då han nu blir allt synligare i våra trakter, hälsar Pia/ÅU

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit