Förflytta dig till innehållet

KD:s Päivi Räsänen: Orättvist ifall man får gå till spritaffären men inte till nattvard

Jukka Salmi
Leende kvinna.
Enligt Päivi Räsänen (KD) är det viktigt att medborgarna känner att de blir jämlikt behandlade.
Päivi Räsänen, ordförande för Kristdemokraternas riksdagsgrupp, ifrågasätter regeringens förslag till begränsning av rörelsefriheten. I ett pressmeddelande undrar Räsänen ifall alkoholinköp verkligen ska vara ett skäl att få ta sig till…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

6 kommentarer: “KD:s Päivi Räsänen: Orättvist ifall man får gå till spritaffären men inte till nattvard

 1. Kerstin Jansson skrev

  Tack Håkan för din kommentar. Vi måste alla dra åt samma håll för att minska smittspridningen och undvika att träffa andra så långt det är möjligt. Vad jag vänder mej mot är att alkoholdrycker alltsomoftast särskiljs från andra livsmedel. I övrigt försöker jag leva ett stilla och fridsamt leverne och låta alla bli saliga på sin tro.

 2. Håkan Westergård skrev

  Bästa Kerstin Jansson, läs gärna artikeln en gång till så förstår du vad problemet är, eller vad det är Päivi Räsänen egentligen uttalar sig om.

 3. Håkan Westergård skrev

  Bra Päivi Räsänen! Det borde ju vara en självklarhet att folket skall få gå till gudstjänster och nattvarden i dessa svåra tider, och annars också!

  Och dssutom, anslut dig gärna till de många, många, som stannar upp en stund klo 12.00 i bön för vårt land. Så gjorde man under krigsåren, det finska folket bad till den Gud som hör bön. Låt oss göra så också i detta svåra ”krig”, ett krig mot en osynlig men ytterst varlig fiende!

 4. Kerstin Jansson skrev

  Alko säljer drycker som är avsedda att förtäras d.v.s. livsmedel – andra livsmedelsaffärer får också ha öppet. Du kan själv välja var du vill handla och vad du vill handla. Vad är problemet?

 5. Saku Kallio skrev

  Medborgarna behandlas ju jämlikt.
  Alla får gå till Alko, och ingen får till nattvards och bönestunder, jämlikare än så kan det ju inte bli…

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit