Förflytta dig till innehållet

Nordea hjälper mig inte

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Jag bor i Stockholm och min pension kommer till ett Nordea-konto i Finland och jag är tvungen att ha den där, ty jag har lån att betala!
Men problemet är att de har sänt en kalkylator med vars hjälp jag ska komma åt mitt konto som är mycket svår att förstå sej på och otydlig att se siffror på! Jag har också kalkylator här i Stockholm till sparbanken men den är tydlig och bra!
Och jag vill ha kodtabellen men de säger att de ej ska sända den mera alla ska använda kalkylatorn. Och hittills har jag fått kodtabell men senaste gång sände de fel kodtabell!
Och nu ska det komma en ny men jag är utestängd från kontot.
Om jag ringer Nordea så kan de ej tala om vad jag har på kontot eftersom jag ej kan identifiera mej, inte heller min dotter i Åbo får sköta detta.
Så nog har det blivit dåligt med Nordea.
Märtha Nordlund
Kungsängen, Sverige

Dela artikeln

En kommentar: “Nordea hjälper mig inte

  1. björn carneholm skrev

    Pengarna finns i säkerhet i Nordeas hamn, du får ta färjan över och försöka få ut kontanter om de alls har. Jag har pension i Sverige, men bor i Finland, och jag använder kontot där för att betala resor, och jag gör överföringar till mitt konto i Andelsbanken, Finland.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit