Förflytta dig till innehållet

Vd Tommi Mäki: Festivalflytt av ekonomiska och kulturella orsaker – Niklas Rosström: ”Vilken stor svensk artist har inte spelat i Ekenäs?”

Niklas Rosström framför publikhavet på Tomas Ledins konsert i Ekenäs förra sommaren.
I fjol var underhållningsbranschens mångsysslare Niklas Rosström med och ordnade en slutsåld konsert med Tomas Ledin i Stallörsparken i Ekenäs. I år samarbetar han med Vasafirman Nordic Live Productions. Tillsammans…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Vd Tommi Mäki: Festivalflytt av ekonomiska och kulturella orsaker – Niklas Rosström: ”Vilken stor svensk artist har inte spelat i Ekenäs?”

  1. Kristoffer Nöjd skrev

    Hej! Tack för kommentaren! Skribenten glömde det väsentliga ordet ”svensk” vilket gör urvalet betydligt mindre. Det är nu korrigerat.

  2. Johan Andersson skrev

    BB King, Chuck Berry, Jeff Healey är väl dom enda stora som uppträtt i Ekenäs, efter dom har det varit c-laget som stått på scen. Så ”hold your horses” med skrytet. Bara som perspektiv.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit