Förflytta dig till innehållet

ÅU granskar: Flera tidigare anställda på Finferries har köpts ut och många vittnar om dålig personalpolitik

Mikael Heinrichs
några papper med överstreckade namn
ÅU har tagit del av ett av avtalen om uppsägning som Finferries gjort med en tidigare anställd och enligt uppgift finns det flera motsvarande fall.
Enligt ÅU:s uppgifter har rederiet Finlands Färjetrafik Ab (Finferries) gjort upp åtminstone fem avtal om uppsägning med tidigare anställda inom olika personalgrupper om att avsluta deras arbetsförhållanden mot en engångsersättning.…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “ÅU granskar: Flera tidigare anställda på Finferries har köpts ut och många vittnar om dålig personalpolitik

  1. Mikael Heinrichs skrev

    Hej,

    Dokumenten har begärts ut från olika rättsinstanser och myndigheter i enlighet med offentlighetsprincipen, helt enligt normal praxis. De innehåller också bland annat personuppgifter och annan känslig information som vi inte publicerar. Dokumenten kommer inte att publiceras offentligt av ÅU.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit