Förflytta dig till innehållet

Försenad färja strandsatte stor grupp resenärer i Iniö – ”Det behövs mer flexibilitet i färjetidtabellerna längs Skärgårdens Ringväg”

Stefan Holmström
Tillsammans med en handfull övriga trafikanter hann de 16 cyklisterna i klubben Team Rynkeby inte med den sista färjan från färjfästet i Dalen på Iniö till Mossala på Houtskär, lördagen den 14 augusti.
När 16 medlemmar i cykelklubben Team Rynkeby inledde sin färd från Åbo för att trampa Skärgårdens Ringväg runt lördagen den 14 augusti, kunde de inte ana att de skulle bli…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Försenad färja strandsatte stor grupp resenärer i Iniö – ”Det behövs mer flexibilitet i färjetidtabellerna längs Skärgårdens Ringväg”

  1. Kristian Lindroos skrev

    Skärgårdens Ringväg skall besökas med god tid och resor måste alltid planeras med stora marginaler. Jag vågar påstå att det inte är färjornas tidtabeller det är fel på utan de resande stressar sig fram med små tidsmarginaler. Ringvägen är slowresande när det är som bäst, där du skall njuta av färden. Jag har jobbat som lantmätare i Nagu, Korpo, Houtskär, Iniö under 10 års tid så jag vet vad jag pratar om angående att anpassa sig till rådande omständigheter.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter

Your current shadow instance is ""Staging shadow"". Exit